Говори се, че...Новинки

Маги Джанаварова провокира феновете – бременна ли е?

Маги Джанаварова сподели видео в личния си профил в Инстаграм, посветено на всичко онова, което й се е случило през 2022 г.

Любопитното обаче е оставено за накрая, както споделя и самата Маги. В клипчето има кадри от пътешествия, от спортни моменти, от снимките на клип на Маги, от забавни моменти с приятелки.

В края на видеото  се виждат кадри от видеозон, има дори момент от т.нар. shоwer парти – бебешко парти, което се прави преди бебчето да се роди или за да бъде разкрит пола на малкото човече, което расте в корема на мама.

Повечето последователи на Маги веднага си помислиха, че тя е бременна. И последваха поздравления, включително от профила на певицата ДесиСлава и от Евгения Джаферович.

Видеото обаче не доказва категорично нищо, защото Джанаварова не споделя дали радостното очакване се отнася за нея или за нейна приятелка.

„Имам да ви споделя нещо, но ще го разберете в края на видеото. Каква беше 2022 година за мен… беше най-хубавата досега. Мечтите се сбъдват, истинската любов съществува, онова прекрасно семейство съществува – моето, и всичко зависи от нас. Благодаря на Бог и Вселената за всичко, което имам. Избрала съм родители, най-прекрасните такива. И нека най-хубавото предстои! Обичайте смело!“.

Можем да кажем само, че от снимката от видеозона става ясно, че бременността не е в начален етап, предвид оформеното бебче. А само преди три дни Маги публикува ето тази снимка, на която не ни изглежда бременна… Но предвид факта, че изпълнителката е в страхотна форма и има стегната, слаба фигура, и в това не можем да бъдем сигурни…

Но знае ли човек? Все пак ние пожелаваме на певицата да обича смело, да е щастлива и скоро да сбъдне мечтите си – както в личен, така и в професионален план.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *