ЛичноНовинки

Майкъл Джексън-младши: Хората го обичаха!

Майкъл Джексън-младши, големият син на Майкъл Джексън, сподели в интервю по Fox Soul за баща си: „Хората го обичаха!“

От смъртта на Краля на попмузиката изминаха почти 12 години, а и досега той си остава едно от най-обсъжданите имена от шоубизнеса.

Въпреки скандалите обаче, за децата си Майкъл си остава просто баща. За пореден път се убеждаваме в това след интервюто, което 24-годишният Майкъл Джексън-младши даде за шоуто The Mix на телевизия Fox Soul.

Водещите и Майкъл, който помоли да го наричат Принс или просто Майк, си говорят за нещата от живота, но най-вече за отишлия си преждевременно попизпълнител.

Принс разказа, че като дете изгледал един от записите от концертите на баща си и не могъл да разбере защо публиката реагира така бурно.

„Когато бях на 10 или 11, гледах запис на едно от концертните изпълнения на баща ми. Той излезе на сцената пред море от хора. Някои падаха в несвяст. Попитах го: „Защо правят това? Аз те виждам всеки ден, но не ми се случва?“ После разбрах, че хората наистина го обичаха. Това бе един от моментите, в които разбрах колко е популярен“.

Когато Майкъл си отива от този свят, неговият най-голям син е на 12 години. На въпрос какъв е урокът, който е научил от баща си, а той отговори:

„Моят основен принцип е никога да не спирам да уча. Завърших университет, но това не означава, че повече няма да уча. Баща ми ми казваше: В момента, в който спираш да учиш, ти умираш“.

Принс сподели в ефир, че се гордее, че носи звездното име на баща си, но то в същото време му тежи:

„Горд съм с това, че нося неговото име. Но то носи със себе и сериозна тежест. То ми дава положение в обществото, определя това, което ми се дава. Просто искам да разширя това, което съм наследил… колкото повече раста, толкова толкова повече разбирам опита и мъдростта, които ни е предал. С годините ставам все по-благодарен за това. С всяка изминала година ми липсва повече и го ценя повече… Защото е мой баща.“

Майкъл Джексън-Джуниър с баба си

Майкъл Джексън си отиде от този свят на 25 юни 2009 г. след предозиране на лекарства. Кралят на попмузиката бе само на 50 години. Остави ни невероятно наследство. И три деца. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *