ЗвездиНовинки

Майката на Брус Уилис: Не съм сигурна, че ме разпознава

Майката на Брус Уилис, Марлене Уилис, е споделила с близък на семейството, че болестта на филмовата звезда се отразява на живота на цялото семейство.

„Тя не е сигурна дали синът й все още я разпознава“, обяснява братовчед на Марлене в интервю за Bild.

„Реакциите му са забавени, има дори лека агресия, вече не може да се води нормален разговор с него. Разбира се, това е нормално за неговото клинично състояние“, добавя мъжът, предавайки думите на Марлене.

Той споделя още, че жената страда много, заради внуците си, на е убедена, че семейството ще успее да преодолее този труден период заедно.

Настоящата съпруга на Уилис – Ема Хеминг, бившата му съпруга Деми Мур и петте дъщери на актьора, включително по-големите (от Мур) Румър, Скаут и Талула, разказаха подробно за трудния период, през който той преминава.

За съжаление здравословното състояние на Уилис се влошава с всеки изминал ден.

На 19 март актьорът отпразнува своя 68-ми рожден ден. Съпругата му Ема сподели тогава: „Понякога в живота трябва да се държим като възрастни и да се изправим пред трудностите. Опитвам се всеки ден… Но също така всеки ден имам своите моменти на тъга и болка. Това изпитвам и днес, на рождения му ден“, написа тя в Инстаграм.

Ема разказа, че за момента няма лек за болестта на съпруга й, но има надежда за бъдещето.

„С напредването на състоянието на Брус се надяваме, че вниманието в социалните медии може да внесе яснота относно това заболяване, което се нуждае от повече изследвания и осведоменост“, пише Хеминг в своя емоционален пост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *