Новинки

Мариана Векилска със свое предаване по БНТ

Мариана Векилска ще води свое предаване по БНТ, стана ясно тези дни. „Връщам се на екран с радост и ентусиазъм и нямам търпение да се впуснем заедно с колегите в страната и със зрителите в едно невероятно приключение из цяла България с историите около нас“, сподели самата тя.

Поканата за БНТ дошла лично от директора Емил Кошлуков, който пък споделя: „Изключително много се радвам, че опитен професионалист като Мариана Векилска се присъединява към нас. Заедно с колегите от регионалните центрове ще създадат предаване, което ежедневно ще надниква в най-интересните кътчета на България“.

БНТ 1 започва новото предаване „България в 60 минути“ с актуални събития и любопитни истории от цялата страна. То ще се излъчва от 8 септември всеки делничен ден от 17.00 часа. Водещ на предаването ще е Мариана Векилска, съобщиха от обществената телевизия. 

Новият формат на БНТ е насочен към широката аудитория. В първите минути на телевизионната вечер екипът ще предложи преки включвания и репортажи по теми, които засягат всекидневния живот на хората, ще акцентира и върху любопитни инициативи, бизнес решения, обществени събития, образователни проекти, традиции… и всичко онова, което вълнува и движи местните общности. В реализацията на предаването участват четирите регионални телевизионни центрове на БНТ, както и на кореспондентите на обществената телевизия.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *