Новинки

Меган Маркъл – херцогинята, която не обича правилата

Меган Маркъл не е от хората, които биха се задоволили да изпълняват представителни функции. Не, Меган иска да твори, да е в центъра на вниманието, да създава новини.

След като стана гост-редактор на британския Vogue, Маркъл вече работи в нова посока – собствена капсулна модна колекция.

В сътрудничество със своя приятелка – дизайнерката Миша Нону, съпругата на принц Хари ще създава дрехи за работещите жени.

Меган и Миша

Те ще се продават в магазините Marks&Spencer, John Lewis и Jigsaw, а в социалните мрежи вече кръстиха на шега колекцията Markle’s & Spencer.

Най-важната част от новината обаче е, че част от моделите ще бъдат безвъзмездно дарени на фондация Smart Works. Това е благотворителна организация, която помага на жени в уязвимо социално положение да си намерят работа. Организацията дава на дамите облекло, консултира ги за провеждането на интервюта и провежда тренинги. Меган е патрон на Smart Works от началото на тази година. Принципът ще бъде едно за едно – една дреха ще бъде дарена, една продадена от магазините.

Подробности за колекцията ще бъдат известни през есента.

Това не е първи опит на Маркъл в света на модата. Тя вече има една колекция зад гърба си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *