Звезди & Стил

Мелания Тръмп заложи на класическото черно

Мелания Тръмп ни беше любимата Първа дама, няма да крием симпатиите си. Красивата брюнетка винаги ни е впечатлявала с избора си на тоалет. 

Изискана, стилна, без излишен кич, красивата съпруга на Доналд Тръмп има доста последователи в социалните мрежи именно, заради своя невероятен гардероб.

За своята последна поява като Първа дама на САЩ Мелания избра тоалет изцяло в черно, което пък предизвика доста груби коментари. Мнозина заявиха, че се е облякла като за погребение.

Е, ние няма да бъдем толкова крайни, защото черното всъщност е абсолютна класика и няма нужда от защита.

Г-жа Тръпм облече рокля на Dolce & Gabbana с дължина малко под коляното, черно сако от  Chanel и обувки на любимата ѝ марка – Christian Louboutin. Чантата Birkin от Hermes за около 70 хиляди долара. От крокодилска кожа. 

И да, г-жа Тръмп бе доста мрачна като излъчване. Усмихна се, когато двамата с Доналд стигнаха авиобазата Андрюс, където Тръмп изнесе реч. Реч, в която не пропусна да спомене и „нашата Първа дама, която бе изящна и красива жена“.

В самолета Мелания смени черното с доста по-весел тоалет – лятна рокля на Gucci, в комбинация с балерини на Roger Vivier.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *