ЗвездиЛичноНовинки

Милица Гладнишка: След смъртта на майка ми не спирах да ям!

Милица Гладнишка сподели една много лична и тъжна история. Чаровната актриса разказа, че майка ѝ била много болна и буквално починала в ръцете ѝ.

„След смъртта на майка ми не спирах да ям. Мислех да се самоубия. Карам колата, рева, крещя, спомням си как стои до мен. Много време продължи това. Ако не работя, постоянно се връща. До ден-днешен“, разказа Милица пред Мон Дьо.

„Гледам снимки и се отключват спомени и веднага край“, призна Гладнишка.

„Бих ѝ казала: „Мамо, ще пуснеш ли майстори да оправят вилата?“, а тя щеше да ми каже „Не, аз ще си я ремонтирам сама“.

Усмихната актриса сподели и много неща за личния си живот, който иначе пази от прожекторите на камерите.

„Имала съм много дълги периоди, в които съм била сама. Преживявала съм много предателства и раздели. Но никога не съм се самосъжалявала, а съм продължавала напред, не ме е притеснявало, че ще остана сама или бездетна. Ще си осиновя дете, ще обучавам деца и ще се оправя. Като съм била сама, излизах по барове, защото се чувствах самотна, не исках да оставам вкъщи, спях с този, с онзи.“

„Винаги съм си избирала цветни хора. Може да се каже, че ги използвам за донори на информация и да ме развеселяват. Със сегашния ми партньор не само говорим за деца, но и действаме“, призна Милица.

Гладнишка сподели, че приятелят ѝ е „страхотен човек, весел, жизнерадостен, със страхотна фантазия и е много грижовен“.

„Гледачка беше казала на майка ми, че вижда на ръката ѝ две деца – едното с куфар, а другото с корона на главата. Сестра ми е с куфара, защото свири на цигулка. Баба ми викаше, че ми трябва Ники Дойнов или Васко Василев за мъж. После се отказа от Васко Василев, защото не бил висок“, пошегува се типично в нейн стил актрисата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *