Мишел Обама става водеща на кулинарно шоу за деца

Мишел Обама, бившата първа дама на САЩ, ще води ново кулинарно шоу, което ще се излъчва от стрийминг платформата Нетфликс. В ефира тя ще си партнира с две кукли, съобщават ЮПИ и в. „Индипендънт“.

Новата програма „Уофълс и Мочи“ ще стартира на 16 март.  И е насочена към малките зрители. А целта ѝ e  да ги образова за здравословното хранене. Според Обама обаче, предаването със сигурност ще допадне и на родителите.

Мишел Обама оповести поредицата от 10 епизода в профила си в Инстаграм. Шоуто ще бъде посветено на добрата храна – откриването ѝ, приготвянето ѝ, и разбира се – похапването ѝ, сподели Мишел.

В резюме, публикувано от Netfix пък, става ясно, че предаването ще се фокусира върху две кукли – най-добри приятели, Уофълс и Мочи, които след като са назначени за служители в причудлив супермаркет, пътуват до кухни по целия свят с помощта на летяща магическа пазарска количка.

Към куклите в 20-минутните епизоди ще се присъединяват именити майстори-готвачи, любители кулинари, деца и знаменитости. Мишел Обама редовно ще участва в поредицата като управител на супермаркета.

Мочи е малка розова кукла, напомняща за японско оризово кексче, докато Уофълс е по-голямо космато създание с вафлени уши.

Шоуто е продуцирано от компанията „Хайър граунд“ на Барак и Мишел Обама  и е част многогодишна сделка с Netlix, която бившата президентска двойка сключи през 2018 г.

Фотокредит: Инстаграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *