Дестинации & Дегустации

Ммм… Италианско вълшебство във вид на панетоне

Италия… Романтика, ароматни сладкиши, чудно кафе. Италия е любов. Изискана и нежна, завладяваща. Италия е изкуство.

Обичам Италия. Затова днес, малко преди старта на коледната лудост, ви представям нещо италианско. Компанията Loison, която е лидер в производството на панетоне и сладки продукти.

Loison отваря първата си пекарна през 1938 г. В момента компанията се управлява от Дарио Лойзон, който развива успешно дейността от 1993 г., но запазва традициите и качеството.

Тайната на марката се крие в избора на съставки и внимателния процес на производство. Семейство Loison използва най-добрите сортове брашно, най-вкусните плодове и най-добрите масла, за да създаде панетоне с уникален вкус и текстура.

А, и да не забравя – всичко се прави на ръка. С внимание към детайлите, дори най-дребните.

Знаете, че тестото е от голямо значение за направата на всеки сладкиш. Ключов момент е втасването, добавянето на плодове и подправки, както и изпичането. От Loison знаят как да го направят, за да се получи съвършеният десерт.

Казват, че хубавото панетоне се прави от хубави, здрави мъже, които успяват да вдъхнат душа на тестото.

Разбира се, уникалният вкус заслужава и уникално представяне. Дизайнът на опаковките е точно толкова нежно-съвършен, колкото и вкусът на сладкиша, скрит вътре.

Идеалният подарък за специален повод. Идеалният подарък за вас, вашите близки, за трапезата, която събира семейството на най-светлия празник. Коледа.

Можете да изберете своя любим вкус от няколко различни – традиционни, като панетоне с ванилия и захаросани плодове, или по-съвременни интерпретации със съставки като какао и лешници.

Трябва да знаете, че от Loison отдавна владеят световния пазар, както със своето впечатляващо панетоне, така и с други сладки продукти, които предлагат.

Подарете любов, подарете Loison. Аз вече го направих.

Къде ще откриете тази вкусна любов? В магазините на Amo la Vita:

гр. София, Магазин 1: София, ул. Позитано 3;
гр. София, Магазин 2: София, Сердика Център, ет. -1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *