Музикалните инструменти символизират какви сме в любовта

Музикалните инструменти символизират отношението ви към противоположния пол. Просто трябва да изберете своя.

Цигулка. Това е инструментът, нуждаещ се от най-нежното докосване на пръстите. Обичате да ви галят, да ви правят комплименти и подаръци. Не вярвате много в себе си, затова разчитате партньорът да ви покаже какво и как да направите, за да му доставите удоволствие. Лесно се обиждате. Имате нужда от поощряване и комплименти почти постоянно. Ако някой ви нарани, трудно прощавате, дори болката да е отминала. Можем да кажем, че сте злопаметни, когато става въпрос за отношения.

Контрабас. Не е лесно човек да обгърне подобен инструмент. И при вас е така – трудно можете да бъдете спечелени с милувки, но пък веднъж попаднали в прегръдката на любовта, сте верни партньори. Вие сте уверени в себе си, силни личности, знаещи какво могат и как да го постигнат. Не чакате партньора да ви учи, тъкмо напротив, държите вие да командвате. Обикновено държите ситуацията под контрол, което понякога може и да подразни. Добре е от време на време просто да се наслаждавате на удоволствието, вместо да правите планове какво да последва…

Туба. Устата ви е най-силното оръжие. Независимо дали шептите любовни слова, или плъзгате език по горещото тяло на партньора си, вие сте човек, който държи на комуникацията. Важно е да говорите, да обсъждате, да се изяснявате. Готови сте на всичко, за да получите словесно потвърждение на чувствата. Имайте предвид обаче, че понякога моментът не е подходящ за това и така само отблъсквате човека до себе си. Наблегнете на усещанията.

Флейта. Необходими са огромно търпение и много репетиции, за да бъде овладян този лесен на пръв поглед инструмент. И вие трудно се поддавате на ухажване. Човекът, решил да спечели любовта ви, трябва да притежава не само търпение, но и готовност да се промени. Вие сте упорити, трудно следвате чуждите идеи. Важно е да бъдете спечелени, понякога дори сте жестоки с човека до вас в желанието си да го накарате да ви заслужи. Ценители сте на красивите неща. Обичате предизвикателствата. Убедени сте, че всеки може да бъде променен, ако наистина обича.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *