Наоми Кембъл сподели снимки – дъщеричката й с първи стъпки

Наоми Кембъл, която стана доста популярна у нас с обвиненията си към летище София, че била жертва на расистка дискриминация, вече си е у дома и се радва на дъщеричката си.

Моделът сподели сладки снимки, на които се вижда как е хванала своята най-голяма любов за ръка, а тя прави първите си стъпки.

Така е написала Наоми и към снимките…

През май месец миналата година, 2021-ва, Наоми шокира всички, споделяйки, че е станала майка. А 9 месеца по-късно се появи на корицата на „Вог“, признавайки, че дъщеричката й не е осиновена, а е родена от нея самата.

Що се отнася до коментарите на близък приятел на Наоми, че тя била обидена от отношението към нея, за които писа „Дейли мейл“, ние сме убедени, че са абсолютно неоснователни. Но нали това е идеята на системите за охрана – да не се прави разлика между пътниците – колкото и да си известен, понякога може да бъдеш обект на проверка.

Затова Наоми ни е с една идея по-малко симпатична след твърденията й за дискриминация… Подобни обвинения се доказват, иначе е малко кофти да петниш името на една държава само, защото ти се е сторило, че са се отнесли по-различно с теб, заради цвета на кожата ти. Все пак ти си Наоми Кембъл, всички те познават, едва ли някой би си позволил „волност“ предвид факта, че наоколо е пълно с камери!

Снимки: Инстаграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *