Плодовете, които обичате, говорят много за вас…

Специалисти от САЩ са провели дългогодишно проучване, в което са взели участие няколко хиляди души. Те установили, че нещата, които хапваме често, разкриват до голяма степен какви сме в живота.

Лимон. Вие сте оптимист до дъното на душата си, въпреки изпитанията, които сте преминали. Добрината ви привлича много приятели.

Грейпфрут. Гледате позитивно на света. Смятате, че той е прекрасен и винаги сте готови да се борите за щастието си.

Киви. Песимизмът ви е следствие на преживяното от вас през последните години. Опитайте се да откриете своите силни страни и ги използвайте. Животът може да бъде и прекрасен!

Банан. Имате добро сърце, въпреки че мнозина ви намират за високомерни. Мечтатели сте. Обичате да мързелувате, което понякога пречи на работата ви.

Ананас. Обожавате всичко красиво. Внимателно премисляте всяка дума, която изричате. Хората ви обичат. Лесно умеете да ги манипулирате.

Круша. Ексцентрични, артистични, вие трудно допускате чужди хора в сърцето си. Предпочитате самотата, но и в компания си прекарвате добре.

Ябълка. Работохолици сте, старомодни, уважавате възрастните хора и колеги. Шефът ви обича и е склонен да ви прости всичко. Постарайте се да гледате на живота по-весело.

Кайсия. Вие сте великодушен човек. Възможно е околните да ви смятат за срамежливи и нерешителни, но не е така. Ако някой ви нападне, няма да му останете длъжни. Имате добри приятели, ала и заклети врагове.

Вишна. Приемате всичко прекалено сериозно, а не трябва. Негативните емоции се задържат прекалено дълго в душата ви и това ви носи болести. Освободете се от миналото и давайте смело напред.

Праскова. Чувствате се най-добре в компанията на приятелите си. Понякога е трудно да се разбере кога говорите сериозно и кога се шегувате… Не бъдете пасивни, животът обича хората, които умеят да рискуват.

Малини. Прекалено големи егоисти сте. Държите първо на собственото удобство и удоволствие, не обичате да помагате на другите. Но пък сте отговорни.

Ягода. Винаги се усмихвате. Гостоприемни сте, имате добър вкус, обичате красивите неща. Не сте завистливи, трудно някой може да ви ядоса. Не бъдете ревниви, защото няма да остане човек до вас.

Грозде. Държите на думата си, умеете да пазите чужди тайни. Хората лесно ви се доверяват.

Слива. Вечно се жалвате от нещо. Просто не се сдържате да не критикувате другите. Това гони приятелите ви и ви печели врагове.

Диня. Оптимисти, не обичате празните спорове, не се жалвате. Често се опитвате да покажете на околните правилния път, но невинаги успявате да го постигнете. А може би те сами трябва да стигнат до него, не мислите ли?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *