Добра формаКниги

Направете своя рестарт с „Вкусната промяна“

„Вкусната промяна“ не е просто книга с рецепти. Не, става въпрос за истинска история, за послание. Книгата, чийто автор е Андриан Аспарухов, ни разказва как едно момче е успяло да се справи с проблема „наднормено тегло“, с това да се чувства добре в кожата си, в дрехите си, да бъде щастливо и здраво.

Андриан ни предлага повече от 50 здравословни рецепти, с чиято помощ вие можете да промените себе си, своя живот, начина си на хранене. И да се превърнете в едно по-добро свое Аз – по-щастливо, по-добре изглеждащо и по-здраво.

Има примерно меню, традиционни български ястия, не са подминати и десертите като палачинки, гофрети, чийзкейк. Всичко е вкусно и здравословно. Идеята на автора е, че ако се храним здравословно, приготвяйки сами своето меню, следвайки някои правила, можем да постигнем не само добър външен вид – можем да бъдем и по-здрави.

Лично аз съм супер запалена по идеята и ви обещавам да изпробвам всички рецепти. Разбира се, ще споделя резултата с вас. Вече съм си харесала първите няколко идеи, които ще приготвя през уикенда. Става въпрос за здравословна пица, една супичка – крем-супа от топчета, и бонбонките.

Освен рецепти обаче, книгата дава и ценна информация по важни теми като какво са протеинът, мазнините и въглехидратите, какво са Омега-3 и 6 мастните киселини, какво представлява глутенът, как да се храним така, че да не изпитваме постоянен глад и как да превърне храната в здравословно удоволствие.

Можеш да поръчаш книгата от страничката, можеш да прочетеш за различни истински истории, свързани с прилагането на режима на Андриан ето тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *