Тези 5 навика вредят на фигурата. Освободете се от тях

Според експертите има 5 вредни навика, които влияят зле на фигурата ни. Ако се откажете от тях, ще изглеждате и ще се чувствате перфектно.

Колкото е по-топло, толкова по-силно организмът ви се нуждае от чиста вода. Не го забравяйте. Пийте на малки порции, по-голямата част от дозата през първата половина на деня.

Сладолед. Не се увличайте прекалено по това чудно разхладително изкушение, защото то се лепи на дупето и корема.

По-малко калории. Със затопляне на времето организмът се нуждае от по-слабо калорийна храна, затова минете предимно на салати и пресни зеленчуци, намалете консумацията на мазно месо, супите от месо и бульоните.

Бира и подсладени напитки. Когато навън се раззелени и отворят врати заведенията на улицата и в парка, изведнъж ни се допива бира или нещо сладичко, което комбинираме с чипс или снаксове. И буквално след месец резултатът е на лице – банският вече не ви стои толкова добре.

Следете апетита си. Колкото повече се стопля времето, толкова апетитът ни намалява. В резултат на това през деня често не се сещаме да хапнем, но вечер настъпва истинско угощение. А както е известно, късното ядене е много вредно за талията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *