Добра форма

Не измервайте всичко в килограми!

Приятният външен вид и хармоничната фигура не зависят непременно от килограмите. Много често една жена, надарена с по-закръглени форми е много по-щастлива от някоя дама с безупречна фигура.

Ако започнете да ходите на фитнес, не стойте постоянно на кантара, защото с нарастване на мускулната маса може да нарастне и теглото ви. Да не стане така, че с покачване на килограмите да спадне ентусиазмът ви!

По-добре извадете сантиметър и измерете обиколката на ханша, талията и гърдите си. Или си изберете един панталон, в който на всяка цена искате да се поберете и използвайте него вместо кантар.

Знаете ли, че…

…йогата прави тялото по-стегнато?

Освен че йогата оказва много добро влияние върху здравия дух, тя може да промени и формата на тялото. Жените, които редовно практикуват йога възприемат тялото си като много по-красиво.

…жените, които обичат тялото си, умеят и по-добре да се наслаждават на секса?

Според учени от университета в Пенсилвания сексуалния живот носи по-голямо удовлетворение на жените, които възприемат тялото си като толкова привлекателно, колкото е било и преди десет години.

…редовното спортуване се отразява добре на самоуважението?

От една страна сме доволни, че имаме воля за това. А от друга страна от гимнастиката тялото става по-оформено и това подсилва самоуважението ни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *