ЗвездиЛично

Неймар: Не обръщам внимание как са облечени другите

Нападател, играч на покер, почитател на модата и сваляч – това е той – Неймар. Бразилската футболна звезда се контузи миналата година и се очаква да се върне на терен всеки момент.

Неймар няма постоянна връзка с жена след раздялата с дългогодишната си приятелка Бруна Маркезина. След нея той имаше кратки авантюри с различни жени.

В края на 2020-та пък Неймар влезе в новините с организираното от него парти за 500 човека. Според изданието „Марка“, за да се скрие от медиите, Неймар е поискал от всеки един гост да остави телефона си на входа на партито, на което за забавление на посетителите е имало оркестър на живо, както и така наречената безшумна дискотека със слушалки.

Ето какво Неймар сподели пред Elle.

Откри ли своето ново хоби по време на карантината? Мнозина започнаха да готвят, други – учат езици…

– За съжаление така и не се научих да готвя. Но се наслаждавам на общуването със семейството и приятелите. Аз съм професионален спортист и от тренировки и мачове ми остава малко време за близките. Затова ценя всяка възможност да прекарам с тях известно време.

От какво се отказа по време на карантината?

– Мога да кажа от какво не се наложи да се откажа. Не се отказах от самоизолацията и не паднах духом. Налага се да спазваме всички мерки, за да спрем разпространението на вируса.

Колекционираш обеци? Има ли нови попълнения в колекцията ви?

– Имам няколко любими, които имат специално значение. Но всеки път, когато ми попадне нещо красиво, се старая да си го взема.

Сам ли боядисваше косата си по време на карантината?

– Често ме питат за прическата, но спрямо нея не спазвам някакви правила. Външният ми вид е спонтанен. Просто се събуждам с мисълта, че искам да променя нещо. По време на самоизолацията, когато бях в Бразилия, не боядисвах въобще косата си. А в Париж я обезцветих.

Голям почитател на модата си. Обръщаш ли внимание на дрехите при първа среща?

– Честно? Въобще не обръщам внимание на това как се обличат другите. Пристрастията ми за зависят от дизайна на дрехите и от това дали нещо ми подхожда или не.

Какъв беше последният подарък, който получи?

– Да играя на финала в състава на ПСЖ.

На какво те научи 2020-та?

– Не мога да я нарека успешна, заради факта, че много хора се заразиха и починаха и заради ограниченията. Макар за мен тя да бе много добра. И смятам, че човечеството научи доста уроци.

Снимки: Инстаграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *