ЗвездиНовинки

Ники Илиев на една ръка от наградите „Еми“

Ники Илиев сподели, че филмът му „Нокаут, или всичко, което тя написа“ е одобрен от американската телевизионна академия за разглеждане при предстоящата церемония по връчване на престижните отличия.

„Нокаут“ получава шанс да се бори за номинация в общо три категории – за телевизионен филм, актьор в главна роля в лицето на Гари Дърден и актьор в поддържаща роля (Джеймс Туминия).

Освен че получи разпространение в Китай, преди няколко месеца „Нокаут“ достигна и до САЩ, като се излъчва в телевизионната платформа UrbanflixTV.

„Това излъчване дава право на филма да бъде предложен за „Еми“. Не си правим някакви илюзии, че ще получим номинации. Много бихме се радвали, но филмът се състезава с продукции на HBO и Netflix, което прави конкуренцията прекалено сериозна. За нас е хубаво, че се забелязва „Нокаут“ там и членовете на академията ще имат възможност да го видят“, обяснява за „Монитор“ Илиев.

Междувременно, след като се превърна в най-гледаното родно заглавие на 2019 г., следващият филм на Илиев – „Завръщане“, ще се сдобие с продължение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *