НовинкиХороскоп

Ноември ще бъде труден за тези три зодии

Три зодии ще преминат през труден период в живота си през ноември, а хаосът и нестабилността ще са често явление в ежедневието им. Това, което може да се заключи със сигурност е, че тези 30 дни ще им се сторят цяла вечност.

Овен

Началото на месеца ще бъде прекрасно, но с наближаването на средата, ще настъпи истински ад. ще се сблъскате с проблеми. Не само финансови, но и любовни, и здравословни. Проблемите в офиса ще бъдат съпътствани от грешки, които недобронамерени колеги ще искат да изтъкнат пред всички. Бъдете много внимателни и да анализирайте всяко решение – до най-малкия детайл. За Овните ноември определено е най-лошият месец през 2022 г. Твърде възможно е да приключите дългогодишна връзка.

Рак

Раците също ги очаква натоварен месец, пълен с турбуленции, негативен и плашещ. Най-засегнати ще са тези, които нямат пари за „черни дни“, защото ги очакват големи финансови загуби. Що се отнася до любовния живот – черен облак ще надвисне над вас, Раци, и партньорът ще разбие сърцето ви. И все пак – надежда има, декември ще бъде доста по-добър.

Козирог

Козирозите ще усетят истинската същност на думата „мизерията“. Доходите ви намаляват, увеличение не се вижда в близко бъдеще, а на всичкото отгоре, заради едно грешно решение, може да се окажете и без работа. Добрата новина е, че в началото на следващата година късметът ви ще бъде доста по-добър.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *