Добра формаНовинки

Откажете се от тези неща, за да бъдете щастливи

Одобрението на другите

Нямате нужда от него. Няма значение какво мислят другите. Важно е вие да сте доволни от решението си.

Яд, гняв – това са разрушителни емоции

Гневът ви унищожава отвътре. Научете се да се освобождавате от него. Трудно е, но не е невъзможно. Оставете гнева, омразата и завистта на другите. Вие сте просто щастливи!

Не, няма нужда да бъдете идеални!

По-слаба, с по-дълга коса, с прави крака, руса? Имате ли нужда от това? Вие сте прекрасни. И го знаете. Тогава просто се приемете такива, каквито сте и бъдете щастливи. Грижете се за себе си, не се самоизмъчвайте.

Идеалният партньор? Мислите ли, че съществува?

Няма нищо идеално в този свят. Просто обичайте. Това, което имате и което ви обича. Разбира се, трябва и вас да ви обичат. Такива, каквито сте.

Перфектен живот?

Няма перфектни хора, ситуации… Нищо. Животът е такъв, какъвто си го направите. Радвайте се на света, на своя свят, грижете се за него, пазете го от лоши хора, лоши очи и токсични отношения.

Парите не са самоцел

Искате да имате пари? Защо? Намерете работата, която ви прави щастливи. Печелете пари и правете с тях неща, които ви правят щастливи.

Късметът няма да се спъне във вас, ако стоите на едно място

Не чакайте един ден да срещнете късмета и всичките ви проблеми да се решат. Няма такъв филм. Късметът идва тогава, когато работите над себе си, за себе си и сте благодарни за това, което имате.

Не гледайте назад

Не мислете за бившия. За старата работа. За миналото щастие… Живейте тук и сега. И ще бъдете щастливи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *