Новинки

Племенницата на Доналд Тръмп написа кофти книга за него

Племенницата на Доналд Тръмп – Мери, е решила да разкрие тайните от кухнята на семейството на американския президент. На пазара това лято ще се появи нейната книга, посветена на Доналд. Какво пише вътре, засега се пази в тайна.

Издателите не позволиха дори на най-големите медии да пуснат извадки от книгата. Но заглавието говори повече от ясно – Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man (Твърде много и никога достатъчно: как моето семейство създаде най-опасният човек в света). Книга се очаква на пазара на 28 юли.

В анонса се говори за авторитарната личност на Тръмп, за токсичното семейство, за ужаса от травмите, деструктивните отношения, комбинацията от пренебрежение и насилие.

Мнозина са убедени, че книгата ще предизвика доста шум в световен мащаб.

Мери е дъщеря на по-малкия брат на Доналд – Фред Тръмп-младши, починал от алкохолна зависимост на 42 години. Казват, че враждата на Мери и Доналд започва след смъртта на баща ѝ.

Лятото ще бъде доста горещо за семейство Тръмп. Очаква се от печат да излезе и неофициалната биография на Мелания за нейната истинска роля в Белия дом и отношенията ѝ със съпруга ѝ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *