Любопитно

По бюрото ще ви познаят

Подредено ли е или разхвърляно, има ли по него много сувенири и лични вещи, или само нужните ви за работата материали? Всички тези обикновени на пръв поглед детайли дават ценна информация за вас самите.

Ако на вашето бюро и в чекмеджетата му цари идеален ред, ако дрехите ви са подредени в гардероба внимателно, вие сте образец за подражание. Във всяко отношение. Рационални, разсъдителни, все внимавате да не направите някъде грешка. Не ви интересува, че докато гладите внимателно цялото пране, по телевизията дават интересен филм или пък приятелите ви ще отидат на пица без вас. Максимата Има време за всичко ръководи целия ви живот. Дали пък на околните не им е малко скучно с вас?

Ако бюрото ви буквално е удавено във всякакви книжа и други вещи, ако ви трябва поне половин час да намерите нещо, което спешно ви е необходимо… То вие сте чувствителна натура, която лесно може да бъде притеснена от груба дума или действие. Не обичате да оставяте миналото зад гърба си, леснораними сте и често се изчервявате.

По много от всичко – това е максимата ви. На бюрото ви могат да бъдат намерени от кламери, стари снимки, документи от времето на баба ви. Вие сте непоправим мечтател. Прибирате вещите, дори и да не са ваши, мислите на кого и за какво са служели, пускате въображението си на лов за истории. Може би е време да разберете, че и вие имате право на собствен живот също като всички тези нужни и ненужни неща, намиращи се в чекмеджето ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *