Красота

По-красиви със суперсилата на витамин С

Витамин C е суперсила в грижата за кожата и е особено полезен в стремежа ни да изглеждаме по-млади. Подпомага изглаждането на фините линии и бръчките, освежава и изравнява тена.

Тялото ни обаче не може да го синтезира само, затова е необходимо да си го набавяме отвън. Особено като знаем, че нивата му в епидермиса спадат под въздействието на слънчевите лъчи, замърсяването и с напредване на възрастта.

Hyaluron-Filler Vitamin C Booster на Eucerin е антиейдж серум с витамин C и хиалуронова киселина.

Едно от предимствата на новия продукт е комбинацията от активни съставки във формулата. 10% чист витамин С, ликохалкон А и късоверижна хиалуронова киселина. Двата антиоксиданта – витамин С, в комбинация с ликохалкон А, постигат мощна синергия за по-добра биологична клетъчна защита. Те стимулират производството на два от основните компоненти на младостта – колаген и хиалурон. И подпомагат защитата на кожата от свободните радикали, образувани от UV лъчите и HEVIS светлината.

Късоверижната хиалуронова киселина действа в по-дълбоките кожни слоеве, където задържа вода и така придава обем и гладкост на кожата в борбата срещу фините линии и бръчки.

Първите резултати са налице само след 7 дни употреба и с времето се наблюдава постоянно подобрение на състоянието на кожата.

Изборът на 10% концентрация на витамин С не е случаен – според Eucerin, това е оптималното количество за висока ефективност, съчетана с отлична поносимост от кожата. Също така, вложеният във формулата витамин С (L-аскорбинова киселина) е в активна форма, която действа веднага на ниво епидермис, без да е необходимо да бъде трансформирана.

Специалното шишенце се състои от две части. В горната част се съдържа 10% чист витамин C под формата на фино смлян прах без аромат, а в долната – емулсия масло във вода (хиалуронова киселина и Ликохалкон А). Витамин С се активира с натискане на бутон преди първата употреба. След това е необходимо шишенцето да се разклати добре, за да се смесят съставките. Непрозрачната опаковка изолира сместа от светлина и досег с въздуха и по този начин запазва свойствата на витамин С.

Hyaluron-Filler Vitamin C Booster е допълваща грижа. Нанася се сутрин или вечер върху добре почистена кожа. Абсорбира се бързо в кожата, която е готова след това за нанасяне на хидратиращ и слънцезащитен продукт, както и на грим. Задължителна е употребата на слънцезащитни продукти по време на прилагането на серума с витамин С, както и седмица след приключване на курса. Продуктът е тестван и е доказано подходящ за хора с чувствителна кожа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *