Дестинации & ДегустацииНовинки

Полезно и приятно: В планината през лятото

Планината през лятото предлага изключителни възможности за приятни и полезни разходки. Свежият въздух, ромонът от поточетата, дебелите сенки, вкусните плодове са невероятен бонус.

В горските райони има много течащи потоци и реки, които осигуряват свежест и приятна хладина в горещите летни дни. А разходката до тях ще ни помогне да се освежим.

Гората ни дава безплатна сянка. Това е идеалното място, където да се отпуснем и се насладим на природата без да сме изложени на прекомерната слънчева топлина. Освен това, птиците в планината създават невероятна атмосфера със своите песни.

Енергийно зареждане. В планината човек зарежда своите „батерии“ най-добре. Разходката, близостта до природата, зеленото, флората и фауната буквално ни лекуват. Прегърнете дърво, вдишайте въздуха под вековните дървета, отпуснете се под тяхната сянка… Доказано е, че птичите песни помагат при нервен срив и стрес.

Горските плодове и билки са също бонус при една такава разходка. В сезона на малините и боровинките планината е чудесен вариант за крайградско забавление.

Можете да си вземете одеало за пикник, да разпънете хамак, да си носите приятне книга и вкусна храна. на чист въздух всичко е по-приятно.

Затова ако търсите начин да се освежите и възстановите своята енергия от отминалата работна седмица, не се колебайте да направите една разходка в планината. Ние днес ще се радваме на красотите на Витоша.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *