НовинкиПътешествия

Представителите на тези зодии са родени пътешественици

Те обичат да пътуват. И наистина се чувстват страхотно, когато са  на път, следват картата или са изправени пред приключение.

Казват, че Стрелците са известни с любовта си към проучванията и приключенията, докато Близнаците са любопитни и винаги търсят неизвестното. Водолеите пък искат да трупат нови знания и са почитатели на новите технологии.

И така – ето ги зодиите, които са родени пътешественици.

Стрелец

Представителите на тази зодия са приети като скитниците на зодиака. Те са водени напред в живота от любовта към опознаването на нови места, култури, хора. Стрелецът е пътешественик, с който никога няма да ви бъде скучно.

Близнаци

Любопитковци по душа, те никога няма да откажат нови преживявания и приключния. Обожават промяната, разнообразието, новите срещи, вкусове, запознанства. Винаги се връщат с тефтер, пълен с нови телефонни номера, а броят на хората в социалните им мрежи постоянно расте.

Водолей

Водолеите обичат науката, иновациите, те искат да вървят напред. Никога няма да откажат да чуят нещо ново, да срещнат нови хора и традии. Но заедно с това те остават волни и свободни, независими във времето и пространството. Обичат да пътуват сами.

Овен

Овните са енегични и ентусиазирани личности, които са първи на опашката, когато става въпрос за пътувания. Обикновено именно те изготвят маршрута и списъка с места, които трябва да бъдат разгледани и посетени.

Лъв

Лъвовете обичат да са в центъра на вниманието. Те търсят постоянно нови места, предизвикателства, хора. Креативни са и бързо намират най-добрите оферти – както за самолетни билети, така и за хотелите. Ако в групата си имате Лъв, доверете му се.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *