Музика

През август: Никос Вертис ще пее за първи път във Варна

Никос Вертис, най-известната гръцка музикална икона и любим изпълнител на българската публика, ще бъде във Варна на 24 август. Мястото е Морската градина, на Пантеона. Варненци и гостите на града за първи път ще имат възможност да се насладят на уникалния тембър на Никос.

Гръцката суперзвезда ще изпълни както всичките си най-големи хитове, така и някои от новите си песни, под съпровода на собствен оркестър.

Очаква се Вертис да изпълни любимите на хиляди негови почитатели An Eisai Ena Asteri, Thelo na me nioseis и S‘Agapao.

Концертът на гръцката звезда ще бъде едно различно преживяване и спектакъл, който не е представян досега в България.

Никос е дете от смесен брак, роден е в Холандия. Когато е на 6 години, семейството му се мести в Солун. Скоро след това започва да взема уроци по бузуки, а от 15-годишен се занимава и с пеене. Прекарва живота си в композиране, свирене и пеене.

Първия си договор подписва през 2003 г. с Universal Music, когато издава и дебютния си албум „Бързо настъпва нощта”. Същата година, на наградите Arion Awards, печели отличието за най-добър нов изпълнител.

Малко известен факт е, че Вертис е артистичен псевдоним.

Истинската му фамилия е Арванитидис. Сменя я, защото в миналото е имало друг известен негов колега с това име.

Организаторите на концерта във Варна, Ssymusic Bulgaria, обещават незабравима атмосфера. Резервации за ВИП маси и билети за събитието могат да бъдат направени в мрежите на Ticketportal.bg и Efinity.bg.

Цените на ВИП масите са от 500 до 5 000 лв., в зависимост от зоната и броя места на маса, става ясно от портала  Ticketportal Bulgaria. 
Цените на сектор правостоящи билети ще се покачват след изчерпване на съответната му ценова категория. Те са с ограничен брой места, както следва: – 88 лв – 2000 бр.
- 99 лв. – 2000 бр. – 110 лв – 2000 бр. – 120 лв – 2000 бр. 
След изчерпване на първите 2 000 бр. билети, влиза в сила категория 2 с цена на билетите 99 лв, категория 3 – 110лв и категория 4 от 120 лева.

Снимка: Инстаграм

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *