Принц Хари обидил жестоко баба си, дали тя ще му прости?

Принц Хари реши да се премести със семейството си да живее в САЩ, за да предпази любимите си хора от папараците и другите неудобства на публичния живот на кралска особа.

Последваха няколко големи скандала, включително интервюто пред Опра Уинфри.

А сега се оказва, че по-малкият брат на Уилям отново е „сгазил лука. Според близки до двореца източници, Хари се отнесъл доста неуважително към Елизабет Втора.

„Оттеглилият се от аристократичния живот принц Хари беше обвинен, че се отнася неуважително към кралица Елизабет Втора с решението си да не пристигне във Великобритания за религиозната церемония в памет на дядо си принц Филип, който почина миналата година“, предаде АФП.

Говорител на Хари съобщи вчера, че принцът ще пропусне церемонията в края на месеца, без да дава обяснения. Той обаче уточни, че Хари се надява да посети кралицата скоро.

Анджела Ливайн, авторка на книга за внука на Елизабет Втора, написа във в. „Сън“ подзаглавие „Хари се отнася пренебрежително към Филип“. С отсъствието си той показва такова отношение към кралицата.

Церемонията в памет на принц Филип, починал миналия април на 99 години, ще бъде на 29 март. Ако здравето й го позволи, кралицата ще присъства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *