Красота

Пролетна свежест за кожата на специална цена!

Избрани дневни и нощни кремове от иновативната антиейдж серия Hyaluron-Filler от Eucerin® са на специална пролетна цена само през месец март.

Дълбоко хидратиращите формули със свежи и леки текстури ефикасно предотвратяват ранната поява на първите признаци на стареене и подпомагат запълването на появилите се вече бръчки.

По-високият слънцезащитен фактор ни пази от по-силното слънце във вече по-дългите пролетни дни и защитава кожата ни от преждевременното стареене, предизвиквано от слънцето – фотостареене.

Нощните кремове осигуряват ефективна хидратация, докато стимулират регенерацията на кожата.

Специалната оферта е валидна само през март или до изчерпване на количествата.

След дългите, студени месеци, в които се борехме със суха, лющеща се кожа и търсехме по-плътни текстури и интензивни хидратанти, е време да олекотим своя режим.

През пролетта можем да направим следните промени:

  • да включим повече почистване и ексфолиация за премахване на мъртвите клетки и намаляване на черните точки. На помощ тук идват Eucerin® Hyaluron-Filler Свиващ порите серум и Eucerin® Hyaluron-Filler Нощен пилинг и серум;
  • да заредим с грижа с по-леки, ефирни, освежаващи формули;
  • обезтелно да увеличим слънцезащитния фактор в дневния ни крем – SPF30 е минималното, на което препоръчваме да се доверите, а Eucerin предлага два такива продукта – Hyaluron-Filler Дневен крем SPF30 за всеки тип кожа и Hyaluron-Filler + Elasticity Дневен крем SPF30 за зряла кожа;
  • да пиете много вода, за да се хидратирате и отвътре, и да спортувате – колкото повече се движите, толкова по-свежа и сяйна изглежда и Вашата кожа, поради по-засиленото циркулиране на кръвта в тялото.

Презаредете кожата си с пролетна енергия с Hyaluron-Filler от Eucerin® на специална цена!

Антиейдж серията Hyaluron-Filler е вдъхновена от най-добрите дерматологичните методи за подмладяване. По тази причина една от основните активни съставки в дневните и нощни кремове Hyaluron-Filler е хиалуроновата киселина.

След 20-25-годишна възраст производството на тази естествена запълваща съставка значително спада и кожата се нуждае от допълнителни количества от нея, за да е добре хидратирана и да произвежда самата тя повече хиалуронова киселина.

Eucerin® влага два вида хиалуронова киселина в своите антиейдж кремове. Тази с високо молекулярно тегло хидратира на повърхността и изглажда най-външния слой на кожата. Молекулата на хиалуроновата киселина с ниско молекулярно тегло е до 40 пъти по-малка от тази на хиалуроновата киселина с високо молекулярно тегло и това ѝ позволява да прониква в дълбочина, където подпомага заглаждането на обрузауваните там по-дълбоки бръчки.

Действието на двата вида хиалуронова киселина се подсилва от глицин-сапонин – естествен екстракт от соя, който доказано увеличава многократно собственото производство на хиалуронова киселина и попълва запасите от влага, там където се образуват най-дълбоките бръчки.

Серията Hyaluron-Filler предлага решение на всички нива – за всеки етап от процеса на стареене на кожата и за всеки тип кожа. А само през март кремовете са на специална цена от 44.99 лв., вместо 59.93 лв.

При първи признаци на стареене (фини линии и бръчки) и за начална антиейдж грижа, препоръчваме да изберете подходящ за Вашия тип кожа крем Eucerin® Hyaluron-Filler. Те съдържат хиалуронова киселина с високо и ниско молекулярно тегло и глицин-сапонин, които хидратират в дълбочина, запълват бръчките и изглаждат кожата. Дневните кремове се използват сутрин като финална стъпка в грижата за кожата:

Eucerin® Hyaluron-Filler Дневен крем с SPF30 за всеки тип кожа, 50 мл: ежедневен хидратиращ крем при първи признаци на стареене, снабден с SPF30 за отлична защита срещу фотостареене.

Eucerin® Hyaluron-Filler Дневен крем с SPF15 за суха кожа, 50 мл: ежедневен хидтратиращ крем при първи признаци на стареене, специално разработен за суха кожа, с UVA и UVB защита.

Eucerin® Hyaluron-Filler Дневен крем с SPF15 за нормална и смесена кожа, 50 мл:  ежедневен хидратиращ крем при първи признаци на стареене, снабден с UVA и UVB защита.

Eucerin® Hyaluron-Filler Нощен крем, 50 мл:  нощен крем при първи признаци на стареене за всеки тип кожа. Съдържа съставки за целенасочена грижа срещу фини линии и бръчки – хиалуронова киселина с високо и ниско молекулярно тегло и глицин-сапонин, както и декспантенол, който подпомага регенерацията на кожата през нощта. На сутринта кожата е добре хидратирана, изпълнена отвътре, гладка и сияйна.

При загуба на обем и плътност на кожата, както и при фини линии и бръчки препоръчваме да се спрете на подходящ за Вашия тип кожа крем Hyaluron-Filler + Volume-Lift. Формулата помага за лифтинг ефект чрез:

  • Магнолол – естествена активна съставка, извличана от кората на дървото магнолия. Стимулира секрецията на био-активно вещество, което увеличава синтеза на колаген и обема и броя на клетките, придаващи обем; по този начин помага да се възвърне формата на зони с намален обем;
  • Олигопептиди, извличани от анасон – за подсилване на дермалните връзки и стимулиране произовдтсвото на колаген в по-дълбоките слоеве на кожата, което я поддържа стегната и добре контурирана;
  • Хиалуронова киселина с високо и ниско молекулярно тегло за хидратиране и изглаждане на кожата, за бляскав и сияен вид.

Eucerin® Hyaluron-Filler + Volume-Lift Дневен крем за суха кожа с SPF15, 50 мл: ежедневен хидратиращ крем при стареене на кожата за оформяне на лицевия контур и лифтинг ефект; с магнолол, олигопептиди и хиалуронова киселина с високо и ниско молекулярно тегло; с UVA и UVB защита срещу фотостареене.

Eucerin® Hyaluron-Filler + Volume-Lift Дневен крем за нормална към комбинирана кожа с SPF15, 50 мл: ежедневен хидратиращ крем при стареене на кожата за оформяне на лицевия контур и лифтинг ефект; с магнолол, олигопептиди и хиалуонова киселина с високо и ниско молекулярно тегло и UVA и UVB защита от фотостареене.

Eucerin® Hyaluron-Filler + Volume-Lift Нощен крем, 50 мл: нощен крем при стареене и загуба на обем; за запълване дори на по-дълбоки бръчки и лифтинг ефект. Съдържа магнолол, олигопептиди и хиалуонова киселина с високо и ниско молекулярно тегло, както и декспантенол в подкрепа на регенерационните процеси в кожата през нощта.

Зрялата кожа се характеризира със загуба на еластичност, блясък и понижена устойчивост. За това състояние на кожата Eucerin® влага във формулите на Hyaluron-Filler + Elasticity:

  • Арктиин – извлек от репей, който ускорява обновяването на колагена;
  • Силимарин – масло от бял трън, което предпазва колагена и еластина от разрушаване и подобрява клетъчната микроцеркулация;
  • Хиалуронова киселина с високо и ниско молекулярно тегло за интензивна и трайна хидратация на всички нива на кожата и запълване дори на най-дълбоките бръчки.

Eucerin® Hyaluron-Filler + Elasticity Дневен крем с SPF30, 50 мл: ежедневен крем за зряла кожа с антиоксиданти арктиин и силимарин, хиалуронова киселина и SPF30 за надеждна фотозащита.

Eucerin® Hyaluron -Filler + Elasticity Дневен крем с SPF15, 50 мл: ежедневен крем за зряла кожа, подходящ за всеки тип кожa, с арктиин, силимарин, хиалуронова киселина и SPF15 за защита фотостареене.

Eucerin® Hyaluron-Filler + Elasticity Нощен крем, 50 мл: нощен крем за зряла кожа. Съдържа арктиин, силимарин, хиалуронова киселина с високо и ниско молекулярно тегло и арганово масло – богато на липиди, които подпомагат процесите на регенерация през нощта. Запълва дълбоките бръчки, подобрява еластичността и здравината на кожата и ѝ придава свеж и сияен вид на сутринта.

Резултатите от проведените  дерматологични проучвания при всички дневни и нощни кремове от серията демонстрират висока ефективност при съответното състояние, за което са предназначени, и отлична поносимост от съответния тип кожа.

Дневните и нощни кремове Eucerin® Hyaluron-Filler ще бъдат достъпни на специални цени само през м. март 2021 г. или до изчерпване на количествата. Можете да ги откриете в аптеките в страната и на www.eucerin.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *