Лично

Райън Гослинг: Срещнах момичето на мечтите си

Актьорът Райън Гослинг изнесе много вълнуваща реч, докато приемаше наградата си по време на международния фестивал в Санта Барбара – за изключителни постижения в киното.

Красивият 43-годишен Гослинг не скри емоциите си на сцената:

„Най-важното за мен е, че срещнах момичето на мечтите си – Ева Мендес, и имам две прекрасни деца“, каза звезда от филма „Барби“.

„Някога мечтаех да правя филми, а сега филмите превърнаха живота ми в мечта. Така че, от моя гледна точка, това, което аз дадох на киното не е и на половина на това, което киното даде на живота ми.“, каза още Райън.

Райън Гослинг и Ева Мендес имат две деца – дъщери – на 9 и на 7 години. А през май миналата година, близък до звездното семейство сподели пред Us Weekly, че отношенията им са толкова горещи, колкото и в началото на връзката им.

@ozuedits

me in my mojo dojo casa house #ken #ryangosling

♬ original sound – ozu ♚

„Тя е негова почитателка и на нея ѝ харесва, когато той се снима в големи продукции като „Барби“. А той я подкрепя във всичко и просто я обожава.“

Приемайки наградата Райън спомена и майка си – Дона, която, по думите му, му е помогнала да постигне успеха и да реализира любовта си към киното.

„Част от нейната обучителна програма бе да посещава библиотеките и да ми носи книги, които не смятах да прочета. Но тя бе намерила решение – в библиотеката имаше филми и всяка книга, която обещавах да прочета, тя ми позволяваше да взема филм“, разказа актьорът.

Снимки: ТикТок, скрийншот YouTube

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *