Говори се, че...Новинки

Райна показа с кого е в Загреб

Певицата Райна обича да пътува. Прави го почти във всяка свободна минута. Била е на много места по света и винаги споделя с последователите си в Инстаграм красиви снимки от пътуванията си. 

Този път обаче красавицата изненада с една снимка, на която се вижда, че мъжка ръка с доста татуировки държи нейната в Загреб и Любляна.

Същата мъжка ръка присъства и на други снимки – например, в кафенето, където са седнали да хапнат тирамису…

На снимките Райна е отбелязала – „един специален ден“. Любопитно е, че е отбелязала и „рожден ден“, а рожденият ден на изпълнителката е на 30 септември… Чий рожден ден тогава са отпразнували Райна и тайнственият й спътник?

Певицата не обича да обсъжда личния си живот и не е показвала, че има мъж до себе си от години. За връзките й се носят много слухове, нито за една обаче не е имало потвръждение от нея самата.

Словения се радва на голям туристически интерес и определено си струва да бъде посетена.

Столицата Любляна притежава невероятен чар и заради река Любляница, която бавно тече през Стария град, а край брега са накацали малки, чаровни кафенетата и ресторантчета. Бароковите сгради и калдаръмените улички привличат като магнит любителите на красивото. Има история, има архитектура, има дух…

Снимки: Инстаграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *