КиноЛичноНовинки

Робърт Патинсън: Ако ще ставате актьор, трябва да знаете това!

„Ако решите да ставате актьор, трябва да знаете това, че работата ще превземе цялото ви време.“

Това казва Робърт Патинсън, чаровникът, който влиза в костюма на Батман. А Батман е героят, който учи мъжете защо Dior Homme е добър за тях…

Мотото на новия Dior ­Homme — I am your man („Аз съм твоят човек“), ни препраща към песента на Леонард Коен.

„Да вляза в костюма на Батман ми помагат 5 човека. Представете си колко е трудно да се движа с него!“
„Обожавам музиката на D’Angelo, Ohio Players и Led Zeppelin. Обичам да свиря на китара и пиано. Две от песните за „Здрач“ са написани и изпълнени от мен“.
„В рекламата на новия Dior Homme ми се наложи да се изявя пред 200 танцьори. Може и да не съм лош актьор, но не умея да танцувам. Наложи се преди снимките да ударя няколко текили за смелост“.

„Ню Йорк зарежда с енергия. Но е и твърде суетен. Колкото повече време прекарвам в града, толкова по-бързо ми се приисква да се махна“.

„Моделите на Dior винаги са елегантни и стилни. Харесва ми, че не променят индивидуалността на човек, а точно обратното – подчертават я“.

„Ако решите да ставате актьор, имайте предвид, че работата ще заеме цялото ви време. Затворен кръг е – първо се готвите за роля, снимате от сутрин до вечер, после участвате в рекламата на продукцията. И така с всеки следващ проект.“

„Батман е най-интересният супергерой – без способности, но с разрушително минало. За да получа заветната роля, лично уговарях режисьора Мат Рийвз да ме включи в проекта“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *