Робин Уилямс: Дадена ти е малка искрица лудост. Никога не я губи!

На 11 август преди 6 години (2014 г.) светът научи, че един невероятен човек е избрал да си отиде. Човек, който караше милиони хора да се усмихват.
Затова сега ние искаме да ви накарате да се усмихнете и да си спомним за него заедно с няколко негови мисли…
Независимо от това какво ви казват хората, думите и идеите ви могат да променят св
ета.
Моля, не се безпокойте прекалено много. Защото в края на краищата никой от нас няма толкова много време на тази Земя. Животът е мимолетен.
Дадена ти е малка искрица лудост. Никога не я губи!
Ще ти се случват лоши неща, но те винаги ще те накарат да се вгледаш е нещо, на което никога преди това не си обръщал внимание.
Медицината, законът, бизнесът и инженерството са благородни стремежи и необходимости, които поддържат живота. Поезията, красотата, романтиката и любовта – ето това са неща, заради които сме живи.
Мислех, че най-лошото нещо в живота, е да се окажеш сам накрая. Но не, не е. Най-лошото нещо е да се окажеш с хора, които те карат да се чувстваш сам.
Ако жените управляваха света нямаше да има войни, а само напрегнати разговори на 28 дни.
Известен с чувството си за хумор и незабравимите си комедийни роли, той всъщност се снима и в много сериозни и драматични филми. Ролята му в „Добрият Уил Хънтинг“ му носи наградата „Оскар“, но преди това получава номинации за „Добро утро, Виетнам“, „Обществото на мъртвите поети“ и „Кралят на рибарите“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *