Новинки

Сбогуваме се с Лорина на 6 юни

Близките и приятелите на Лорина Камбурова ще се простят с нея на 6 юни, неделя, в църквата „Свети Никола“ във Варна.

Опелото ще бъде от 12.30 часа. Това съобщи в профила си във Фейсбук нейният братовчед Александър Алексиев.

30-годишната актриса така и не дочака трансплантация във Виена. Тя си отиде на 27 май в Москва заради белодробно заболяване.

Сериозни упреци към българското консулство в Москва отправи Алек Алексиев. По думите му Лорина първоначално е била настанена в „отвратителна“ болница, в която не са успели да ѝ помогнат.

„Лори първо е била в някаква отвратителна болница. Не знам защо някой не успя да я премести в по-добро лечебно заведение въпреки многократните ни настоявания. Самото правителство трябваше да се погрижи. Писали сме писма, помолихме ги в коя болница да бъде преместена Лорина, но тя не беше. Носиха ѝ дрехи и неща от първа необходимост, но не я преместиха. Лорина беше в ужасяващо място, там сигурно е нямало и прозорци. Не знам, дори не мога да си представя какво е било“, разказва звездата от „Откраднат живот“.

Според разказите на популярния актьор тя се е заразила с коронавирус именно в лечебното заведение, в което е била настанена първоначално. „Лорина е влязла в болница заради белодробните си проблеми, имала е лоша сатурация. Може би нямаше да има промяна и това е бил пътят й, може би и да беше в най-добрата болница в света, която и да е тя, пак нямаше да се оправи. Но идеята на нашия живот е ние да се опитваме, да търсим варианти, да се опитаме да променим ситуацията чрез решаване на дадени проблеми. Има проблем с болницата, дайте да я сменим, това е, което е могло да се направи“, споделя още актьорът за „България днес“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *