Говори се, че...Новинки

Сериозно? Това ли е новият Ерген?

След броени дни на едно красиво, екзотично място ще започнат снимките на новия сезон на риалитито Ергенът, което успя да предизвика доста коментари у нас.

Със сигурност продуцентите се надяват интереса към шоуто да е поне толкова голям, колкото беше и към първия сезон.

Предположенията за това кой ще бъде новият Ерген текат отдавна. Говореше се, че това ще бъде актьорът Филип Буков. Но, според в. „Уикенд“, този път организаторите на предаването са решили рязко да сменят посоката, предлагайки на аудиторията съвсем различен мъж, който ще избира дама.

Вестникът твърди, че новият Ерген ще бъде пианистът Евгени Генчев, който от години жъне фамозни успехи зад граница.

Това е един от най-популярните млади пианисти в световен мащаб, с изпълнения в цяла Европа, Америка, Китай и Австралия. Генчев е завършил Кралската музикална академия в Лондон, Международната пиано академия в Имола, Италия, и училището по музика и драма Guildhall, в което са учили Даниел Крейг и Юън Макгрегър.

Наскоро Генчев разкри в социалните мрежи, че се е прибрал в България. И от вестника предполагат, че именно участието му в шоуто е причината за това.

Той със сигурност е необвързан. Много пъти е коментирал, че работата му пречи да има сериозна връзка.

Освен че свири божествено Евгени и композира.

Младежът с доказана любов към музиката и пианото е невероятно сексапилен, казват негови последователки в Инстаграм, където той публикува супер любопитни видеа и снимки.

Досега най-спряганото име за Ергена бе това на Филип Буков. Самият той няколко пъти се пошегува с евентуалното си участие в шоуто.

Включване имаше и от Ваня Джаферович, за когото феновете предположиха, че е твърде вероятно да бъде в ролята на водещ.

Снимки: Инстгарам

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *