Новинки

Силно женско присъствие в новия сезон на MasterChef

Стартира кастингът за седмото издание на едно от любимите ни кулинарни предавания. 

Този път кастингът се провежда под формата на битка между участниците.

В предишните издания всеки от кандидатите за титлата MasterChef на България и за голямата награда от 100 000 лева се представяше самостоятелно пред авторитетното жури. Сега градусите на напрежението се вдигат и хоби-готвачитевлизат в директен сблъсък.

Групирани по двама, трима или четирима според ястието, което искат да покажат и разделени в различни кулинарни категории – риба, свинско, десерти, специалитети от чуждестранната кухня и др., талантите ще се борят помежду си.

Най-добре представилият се във всяка група ще получи одобрението на Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу и ще си тръгне  с мечтаната бяла престилка, която ще му осигури място в състезанието.

Станахме свидетели на доста оспорвани битки. И победителите бяха щастливи. Като Мария, която доказа, че е майстор на кюфтетата. Зрителите пък бяха възхитени и от трите дами, които мереха сили.

26-годишната красавица от Русия – Виктория, грабна мечтаната престилка, преборвайки се с 50-годишната Лидия от Молдова. Виктория е известен блогър и споделя в Инстаграм свои рецепти и съвети за здравословен начин на живот.

„Целият MasterChef тази година ще бъде едно виртуално пътуване по целия свят. Искаме да дадем тази възможност на нашите зрители да отидат до Испания, Мексико, Португалия, Франция, Русия, Япония… с чинията на MasterChef!“, разказа Силвена Роу в ефира на Би Ти Ви.

.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *