ЗвездиНовинки

Силвена Роу стана баба

Силвена Роу, известната кулинарка, позната ни от „МастърШеф“, е станала баба на момиченце. С това се похвали самата тя в неделя вечер минути преди да започне финалният сблъсък в шестия сезон на МастърШеф България.

Внучката на Роу се казва Иззела и е лъвица също като известната си баба. Силвена все още не е виждала на живо момиченцето, което живее с родителите си във Великобритания. Но пък постоянно получава снимки и видеа от своя син, разкри тя в ефира на Би Ти Ви

И въпреки че последните месеци шармантната кулинарка прекарва в Дубай, тя знае много неща за внучката си. „Тя има очите на баба си и нейния апетит”.

Силвена Роу не пропусна да изрази задоволството си и от това, че особено през последните месеци хората по цял свят и разбира се, българите, са насочили своето внимание към здравословното хранене и приготвянето на здравословна домашна храна.  А такава ще бъде представяна в следващите месеци в най-обичаното кулинарно шоу в България.

„МастърШеф“ се завръща в най-доброто време. „Това е предаването на вкусното и здравословно готвене, придружено с емоции и майтапи“, каза Роу.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *