Стефани Обадяру, чаровната синоптичка на Нова тв, сподели снимка с краткия текст „Последен ден на работа“, а малко след това разкри и каква е щастливата причина за това.

22-годишният модел съобщи в личния си Инстаграм профил, че я очаква „едно прекрасно начало“ в живота ѝ и „скоро на бял свят ще се появи едно малко човече, с което вече нямаме търпение да се запознаем“.

„Щастлива и повече от развълнувана съм да споделя това с вас и се надявам да ме извините за краткото ми отсъствие, но както всеки млад човек съм пълна с идеи и мотивирана да работя, за това се надявам да очаквате с нетърпение новите проекти, които ще споделям с вас в бъдеще“, написа още Стефани.

Мъжът до Стефани Обадяру е футболистът Николай Колев, вратар на „Витоша“ – Бистрица. Двамата разкриха връзката си сравнително наскоро.

Стефани Рубен Обадяру дължи екзотичната си красота на своя баща, който е нигериец. Тя израства в ж.к. „Люлин“ в София и след като завършва испанска гимназия, към момента учи „Неформално образование“ в Софийския университет.

Мечтае да стане модел и вече пет години работи като такъв. Казва, че баба ѝ е тази, която я е подтикнала да посещава кастинги.

„Твърдеше, че съм много хубава. Първата ми изява беше в музикален клип. Оттам си тръгнаха нещата, фотосесии, реклами за чужбина“.

 

 

Снимки: Инстаграм