Звезди

Ще се откаже ли от сцената Дженифър Лопес?

Дженифър Лопес, която напоследък попада постоянно в клюкарските рубрики не само с тоалетите и представянето си на сцената, изненада феновете си с изявлението, че може да се оттегли.

54-годишната неуморима изпълнителка загатна, че албумът ѝ This is Me… Now, който вече усилено презентира, може да бъде последният.

Това е деветият албум на Лопес, първият студиен от 10 години насам. Той е своеобразно продължение на емблематичния ѝ албум от 2002 г. This is Me… Then, който излезе на пазара, когато беше лудо влюбена в Бен.

Дженифър сподели, че новият албум е влез доста от нея и е твърде възможно да иска да си почине от музиката и да съсредоточи вниманието си върху нови проекти.

Възможно е те да са свързани с продуктите за красота, които произвежда, или с киното.

„Не казвайте на Бени, но мисля, че това може да е последният ми албум.“, казва Лопес, визирайки своя музикален мениджър.

„Чувствам, че това е краят на една ера за мен и началото на нова. Никога не бих казала никога, но точно сега чувствам, че наистина съм вложила сърце и душа в това и съм много развълнувана.”

Новият албум ще бъде пуснат в продажба на 16 февруари, пише mirror.co.uk.

Междувременно отношенията на Джен с Афлек постоянно намират място в жълтите хроники. Клюкарските издания се опитват всячески да докажат, че двойката не е щастлива заедно, че между тях постоянно има скандали, а Бен не е спрял да пие. Шушука се, че Лопес е с него, заради маркетинговата идея за любовната приказка и че се държи с него като наставник.

Истината, според мен, обаче е далеч от подобни конспирации. На последните снимки от премиерата на This is Me… Now тя наистина изглежда щастлива. И защо да не бъде? В момента Лопес е постигнала всичко, за което една жена може да мечтае. Успешна е както в живота, така и в работата си. Зряла, спокойна, уверена в себе си. Прекрасна!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *