КрасотаНовинки

Суха коса? Вече има решение

Kérastase представи своята обновена серия Nutritive, която е по-грижовна от всякога. Тя е отговор на потребителското търсене за съвременно решение на проблема със сухата коса.

Новият Nutritive е насочен към разрешаване на проблема със сухата коса от скалпа до връхчетата, като се справя с основната причина – недостигът на подхранващи съставки.

Новата серия от 10 продукта, включваща три задължителни серума, е подкрепена от науката, вдъхновена от грижата за кожата, с ритуали за почистване, третиране и защита на всеки тип сухота за здрава на вид и подхранена коса.

Включени са актуализирани версии на класическите продукти от серията, както и вълнуващи нови продукти, в отговор на всички нужди на сухата коса с продукти за ежедневна и нощна грижа за всеки начин на живот.

Новият Nutritive е подхранваща грижа за суха коса. Когато косата е суха, груба и без блясък, това е знак, че ѝ липсва подхранване.

Nutritive осигурява луксозна грижа за вашата коса, с подхранващи и ключови активни съставки. Луксозно изживяване, чрез чувствени ритуали с вдъхновяващи, емблематични аромати.

Протеини с растителен произход

Протеиновият комплекс с растителен произход на Nutritive осигурява на косата основно подхранване.
Съставен от пшеница, царевица и соя, които действат като хранителни вещества за косата.

Комбинирани с мастни киселини, омега и витамини, подхранващи косъма. Високият му афинитет към косъма му дава възможност да се насочи към сухите, по-чувствителни зони, благодарение на електростатично взаимодействие.

Ниацинамид

Производно на витамин В3, ниацинамидът е популярна съставка в грижата за кожата, която помага за укрепване на бариерата на косъма. Благодарение на стимулиращия си ефект върху синтеза на кератин, ниацинамидът помага за подобряване на механичните свойства за дълготраен здрав вид на косата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *