Добра формаЗвездиЛично

Тереза Маринова обожава шоколад

Тереза Маринова, един от посланиците на кампанията „Живей активно” сподели за LoveStyleMag, че не пази диета, но обича да отскача до Витоша. Попитахме Тереза как поддържа своята добра форма в началото на пролетта…

Как поддържаш форма?

– Не ми е много трудно, защото моят начин на живот е доста динамичен. И нямам много време за почивка. Нямам нещо конкретно като ритуал. Но съм любител на планината. Това е моето нещо, с което се опитвам да поддържам форма. Във всеки един свободен момент съм или на Витоша, или покорявам някой връх у нас.

Спазваш ли диета?

– Аз лично нямам забранени храни. Но през целия си съзнателен спортен живот съм спазвала определен режим, който спазвам и сега. Моето меню се състои предимно от плодове и зеленчуци, както и риба. Не съм почитател на месото. Обаче обичам шоколад и си го позволявам. Понякога хапвам и пица.

Според мен разковничето е в златната среда

– да опитваш от всичко, но спазвайки едни нормални порции. Порции, с които няма да останеш гладен, но няма и да преядеш.

Твоята дефиниция за активен начин на живот?

– ЖивейАктивно е един синхрон между това, с какво се храним, какво правим през свободното си време и не на последно място – как го правим. В ЖивейАктивно дори аз самата научих много неща. Трябва обаче да се научим да споделяме храната и спортните занимания. Можем да спортуваме със семейството си, с приятели, ако все още нямаме семейство… Тогава нещата се получават най-добре. тогава е най-сладко и най-продуктивно.

One thought on “Тереза Маринова обожава шоколад

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *