Томас Маркъл в нова битка с Меган: този път, заради внуците

Томас Маркъл е решил да се обърне за помощ към съда, за да може да вижда внуците си.

77-годишният баща на Меган Маркъл заяви, че дъщеря му и зет му – принц Хари, не му позволяват да се види с внуците си – Лилибет Даяна, която скоро ще навърши два месеца, и двегодишния Арчи. затова той смята да предприеме съдебни стъпки. Томас сподели за това в интервю за Fox News, заснето в дома му в Росарито, на мексиканското крайбрежие.

„Ще подам иск пред съда в Калифорния за правото да се виждам с внуците си в много близко бъдеще. Арчи и Лили са малки деца. Те не са политици. Те не са пионки. Те изобщо не са част от играта. И те също са с кралска кръв и трябва да имат същите права като другите членове на кралското семейство”, коментира г-н Маркъл.

Трябва обаче да отбележим, че именно твърде голямата му любов към жълтите издания и откровените „споделяния“ са причината Меган и Хари да не му дават да се среща с техните деца.

Въпреки проблемите обаче, Томас продължава да е тъй сладко откровен. И коментира намерението на зет си да издаде мемоари.

„Хари няма какво повече да каже. След три сесии с психиатри и Опра Уинфри не знам какво още трябва да каже на обществеността ”, заявява Томас.

По думите му Меган още като тийнейджърка е мечтала да бъде известна. Тогава Томас е работил като осветител в телевизията и е получил наградата „Еми” за работата си в сапунена опера. Той взел Меган със себе си на церемонията по награждаването. Светкавиците на фотоапаратите и червеният килим станали причина дъщеря му да каже тогава: „Татко, един ден искам да бъда известна като теб“.

„В живота има значение само семейството“, отвърнал Томас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *