ЗвездиНовинки

Топ 5 на известните бг работещи мами

Напоследък и майчинството не е това, което беше. Повечето мами не прекъсват въобще работните си ангажименти. Особено онези, които са на сцената, на малкия екран, които са социално и обществено ангажирани.

Поли Генова роди, но продължи да се занимава не само с музикалните си ангажименти. Звездата е активна на сцената и в социалния живот. Снима се в реклами, участва в кампании. И пътува със своя син Даниел. неотдавна дори го заведе до Будапеща. „Там, където започна всичко“, написа Поли под снимката в Инстаграм.

 

Мария Илиева прекара лятото на четири колела. Звездата имаше турне и още куп други ангажименти. И нито за миг не се отдели от своя малък мъж. „Ако се чудите кой беше моят личен шофьор по време на турнето ми „Всичко – най-доброто от Мария Илиева“, сега е време да разберете“, написа изпълнителката.

 

Диляна Попова, която попадна под ударите на злите езици преди време, заради любовта й с Асен Блатечки, се справя чудесно с майчинството и кариерата на модел. Красавицата успя да устои на бурите, които съдбата й бе приготвила, грижейки се с много любов за малкия Борил.

 

Никол Станкулова роди малката Теа и се върна бързо на екран. Синоптичката въобще не загуби форма и след като роди дори не се подложи на диета. Никол не обича да коментира личния си живот и в профила й в социалните мрежи няма да видите снимки на нейната малка принцеса. Но пък успешно рекламира различни модни марки и други продукти, използвайки популярността си в Инстаграм.

 

Моделът Алекс Петканова също съчетава майчинството с активния работен график. Може да се каже, че половинката на Даниел Петканов въобще не излезе по майчинство. Веднага след раждането на Габриел тя продължи да поема ангажименти. И дори превърна малкия мъж в работен проект. Той стана Инстаграм звезда още преди да се появи на бял свят, а след раждането си пое по пътя на мама, рекламирайки продукти за бебета.

 

Снимки: Инстаграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *