Уил Смит искал да… убие баща си

Уил Смит шокира всички с онова, което разказва в своите мемоари. Те ще видят бял свят на 9 ноември. 

В книгата „Уил“ актьорът разкрива зловещи семейни тайни и травми от периода на детството си.

По-голямата част от спомените на звездата са свързани със сложните му отношения с баща му – Уилърд Смит.

„Баща ми беше жесток, но въпреки това не е пропуснал нито един мой мач, постановка или репетиция. Беше алкохолик, но идваше трезвен на всяка моя премиера. Слушаше всеки запис, идваше в студиото. Човекът, превзет от професионализма, тероризираше семейството ми и в същото време го обезпечаваше“.

В откъс от книгата, даден на списание People, се казва, че бащата на актьора е биел жена си Каролайн пред очите на децата. И един такъв момент определя човека, в който се превръща Уил.

„Дотогава с всичко, което правех, исках да се извиня на майка си за моето бездействие. За това, че я подведох, че не можах да се застъпя за нея пред баща ми“.

Родителите на Смит се разделят, когато той е на 13, а се развеждат официално през 2000 г. Години по-късно, когато Уилърд се разболява от рак, за него се грижи синът му Уил.

„Веднъж пренасях баща ми от спалнята в банята. И тогава си спомних какво бях обещал като дете – че ще му отмъстя за мама. Бях до стълбите и се замислих, че мога да го хвърля през тях… И всичко щеше да приключи. Десетилетия на болка, злоба, разочарования. А после го върнах обратно.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *