Хороскоп

Венера е в Овен до 29 април: 4 зодии да се готвят за промени

До 29 април планетата на любовта – Венера, се намира в знака на Овен. Астрологът Юлия Лифанова обяснява какво ще се случи с някои от зодиакалните знаци…

Овен

Скъпи Овни, възможно е да срещнете човек, изпратен ви от съдбата, или бивш приятел. Проблемът е, че до 29 април ретроградният Меркурий ще бъде в съвпад с Венера, което допълнително нажежава обстановката. Ако на 18 и 19 април ви се случи нещо романтично, то заслугата за това е на Вселената.

Телец

Възможно е на 18 и 19 април да срещнете човек от вашето минало, който идва от миналото ви или контактувате с него в интернет. За вас е важно да изясните своите финансови задължения. Бъдете сигурни, че ще постигнете целите си.

Дева

Меркурий е в съвпад с Венера, което означава, че ви предстои важна среща с потенциален партньор. Вероятно това е човек, който ви привлича силно физически. Ако имате проблеми в семейството, потърсете помощ от психолог. Ако сте необвързани, бъдете спокойни – съдбата ви среща със сериозен ухажор.

Везни

Предстоят ви доста добри дни, а на 18 или 19 април ви очаква наистина важно събитие. Възможно е да предложите или да ви предложат брак. Животът ви коренно ще се промени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *