ЛичноНовинки

Виктория Георгиева: До последно си казвах „Дано да съм аз“!

Виктория Георгиева сподели в ефира на Нова тв, че е имала изградена предварително стратегия. Младата певица спечели „Маскираният певец 3“.

„Не го очаквах и до последно си казвах „Дано да съм аз и да ми донесе такава радост този финал“. Когато си на крачка от победата, искаш и да победиш“.

„През цялото време се чудех как нито един път не отидох на елиминация, но може би в моята глава имах добре изградена стратегия за песните и за представянето на образа “, казва още талантливата певица.

„Единствено майка ми се усъмни в началото, която бе убедена, че съм аз, но повечето мои приятели, коментираха, а аз стоях край тях и ги слушах. Чудеха се коя е тази Госпожица, а една моя приятелка дори си беше водила записки и само за нея е нямала предположения“.

„Споделих на най-близките си хора, тъй като исках да ги радвам, тъй като те си чакаха съботата и го изживявахме заедно. Само на сестра ми бях казала тъй като тя живее в Норвегия и нямаше да го гледа, ако не ѝ бях споделила. Баща ми е мълчалив и разбрах, че на последните изпълнения е плакал. Той така си преживява нещата. С него си приличаме и сме по-обрани, но преживяваме всичко много силно.“

„Трудна година бе, тъй като доста хора, на които съм вярвала ме изоставиха след Евровизия. Знам, че това се случва, но е трудно за преживяване, тъй като много си вярвал на някой, а той те е разочаровал. Преживява се. Не разбрах какво не успяха да преживеят, но след лятото започнаха да окапват приятелите ми един по един. Има неизказани неща и доста въпроси без отговори“.

„Мислех си, че 2020 е трудна година, но 2021 я би по всички параграфи. На завършва добре. Вътрешно се надявах да спечеля. Това е вид подарък за Коледа за мен. Приемам го като такъв, прегръщам си го и се радвам, че зрителите го усетиха по този начин и без да знаят, че съм аз гласуваха за мен“, признава младата изпълнителка.“

„Много съм благодарна на екипа, с който заедно го направихме това“, сподели още Виктория.

Виктория представи България пред близо 200-милионната телевизионна публика на Евровизия 2021. Тя достигна до шеста позиция в класацията на журито. От телевота обаче получи едва 30 точкии зае 11-о място.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *