ЗвездиНовинки

Виктория срещу Александра в „Ергенът“: финалът наближава!

Виктория ще разкрие сърцето си, разказвайки за последната си връзка… Тя няма да може да сдържи сълзите си, връщайки се назад към причините, заради които се е разделила с вече бившия си приятел.

Деница пък ще признае на Виктор за болката от преживяна от нея изневяра. Това ще го окуражи да разкаже в детайли за предателството, с което се е сблъскал той в една от връзките си.

В петък Виктория ще се изправи срещу Александра – напрежението между двете ще има интересна развръзка по време на последния коктейл в имението. И реакцията няма да бъде само словесна!

Именно в петък Виктор ще трябва да направи решаващ избор – по време на почти инфарктна Церемония на розата ще станат ясни имената на трите финалистки, които ще се борят за сърцето на Ергена през следващата седмица.

Разтърсващи емоции, болезнени откровения и неочаквани обрати очакват зрителите.

А между всички тези лични признания и излияния ще станем свидетели и на уменията на дамите да се справят с четката. Те ще трябва да рисуват или ваят скулптури, докато той им позира… За най-талантливата ще има специална роза – нарисувана от Виктор. По време на изложбата Виктор ще трябва коя творба на коя дама принадлежи. И пак ще има разочаровани…

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *