Добра формаКниги

Яжте повече и тренирайте по-малко…?

Ако отслабвате трудно въпреки строгата диета и усилените тренировки, качвате килограми лесно или просто се чувствате безпричинно отпаднали, то вашето решение е метаболитният план.

Лин-Дженет Реситас отхвърля традиционните препоръки и дава нова формула за ускорен метаболизъм: по-големи порции пълноценна храна и по-леки тренировки. Наред с това тя категорично заявява: няма полезни храни – важно е само какво е здравословно за вашия организъм.

Как ще откриете какво е полезно за вас? Като спазвате 30-дневния режим, включващ ниско реактивни храни и леки упражнения, и постепенно добавяте нови. Накрая ще разполагате с персонализиран план с най-подходящото за вас меню и тренировки.

Основан на научни данни и доказан в практиката, този уникален режим е помогнал на хиляди хора да се сдобият с мечтаната фигура, да подобрят здравословното си състояние и да забавят процесите на стареене.

Повече няма да броите калории, няма да се подлагате на строги ограничения и изтощителни физически натоварвания. Благодарение на метаболитния план ще се чувствате и ще изглеждате добре, без да се лишавате от любимите си храни.

Още в началото на книгата Лин-Дженет Реситас заявява, че ако искате да отслабнете, трябва да:

  1. Спрете да броите калориите.
  2. Спрете да ядете здравословни храни.
  3. Спрете да тренирате толкова интензивно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *