ЗвездиКиноНовинки

Задава се втори сезон на „И просто ей така…“

Ето го! Вторият сезон на „И просто ей така…“ вече е планиран. От HBO Max потвърждиха това.

„Радвам се и съм развълнуван да разкажа повече истории за тези живи, смели герои, изиграни от тези мощни, невероятни актриси“, каза в изявление изпълнителният продуцент Майкъл Патрик Кинг, предават от Entertainment Tonight.

„Истината е, че сме развълнувани. И просто така… нашият сексуален живот се завръща.”

Останалата част от актьорския състав за втория сезон на “И просто така…” все още не е потвърдена. Въпреки това, вероятно ще включва изяви от нови и стари членове на актьорския състав, включително Сара Рамирес, Сарита Чоудхури, Карън Питман, Дейвид Айгенберг, Марио Кантоне и Евън Хендлър.

Вероятно следващият сезон ще даде шанс на героите, появили се за първи път в „И просто ей така…“, да се развият.

 

И макар Ким Катрал да беше категорична, че не желае отново да влиза в ролята на Саманта, феновете не могат да не се зачудят какво би станало, ако например друга актриса изиграе образа…

Оригиналната телевизионна поредица „Сексът и градът“ се излъчваше в продължение на шест сезона по HBO от 1998 до 2004 г. и бе последвана от два филма през 2008 и 2010 г.

Сериалът „И просто ей така…“ започна излъчване през декември 2021 г., а сред изпълнителните му продуценти са Майкъл Патрик Кинг, Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис, Синтия Никсън и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *