ЛичноНовинки

Жаклин Таракчи: готова е да срещне любовта

Жаклин Таракчи, победителката в последния сезон на „Гласът на България“ признава, че по време на пандемията е изгубила смисъла, защото е спряла да пее…

Тя разказва за първи път за трудностите по пътя към големия успех.

И споделя за един от най-трудните периоди в живота си – по време на пандемията, когато спира да пее и сякаш се отказва от музиката за цели три месеца.

„Усещах огромна празнота и си мислех има ли смисъл да продължавам“.

Признава още, че едновременно сякаш е била изгубила и мотивация за живот, „защото когато изгубиш мотивация за нещо толкова значително за теб, губиш смисъл в живота като цяло“.

През всичките тези години, докато е вървяла към успеха, Жаки много често е боледувала от тежки ангини, придружени с много висока температура.

Въпреки неразположенията, тя никога не е пропускала участие в конкурс или поет ангажимент, казват близките ѝ. Какво ѝ е коствало това?

От няколко години Жаки живее в София заедно със своята сестра, докато родителите им са в Разград, заради бизнеса на баща ѝ.

„Тя е най-голямото щастие в моя живот. Гледам винаги да я пазя. Понякога дори повече, отколкото трябва“, ще признае сестра ѝ Никол.

Двете се сближават много, когато Жаки заминава да живее за три месеца при нея в Англия.

„Тогава се преоткрихме и тя е най-важният за мен човек“, казва певицата.

Родителите ѝ ще признаят, че Жаки много им липсва в ежедневието и се стремят да са заедно във всеки удобен момент.

Жаклин ще признае, че е готова да срещне любовта, но за момента няма момче до себе си.

„Вярвам, че ще ми се случи в точния момент и с правилния човек“.

Жаклин ще бъде гост в „Търси се…“ тази събота. Пред камерата на предаването ще застанат родителите ѝ, сестра ѝ, колегата ѝ Николаос Цитиридис и вокалната ѝ педагожка.


Снимки: „Търси се“, Би Ти Ви

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *