ЛюбопитноНовинки

Зодиакът определя житейската ни мисия. Каква е вашата?

Според мнозина астралните знаци имат своя мисия на земята. Чрез тях хората преодоляват собствените си ограничения и се реализират като личности.

Овен: Роден да бъде лидер, да командва, да проявява смелост и дързост. Той е винаги начело при задачи, които изискват героизъм. Лошото при него е, че може да прекали с упоритостта и арогантността си. Тогава от лидер се превръща в диктатор. За да изпълни добре своята мисия, трябва да може да се владее, да поддържа чувството за справедливост. По този начин ще има безброй успехи.

Телец: Неговата цел в живота е да превърне идеите си в реалност. Стъпва на здрава основа, практик и ценител на човешките достойнства. Той е борец, който довършва това, което е започнал. Единственият му недостатък е, че може да се възгордее от творенията си. Много държи на материалните неща. Все пак би било добре да знае и да помни, че материалните придобивки са временни, а душата се мени и еволюира.

Близнаци: Контактни и жизнерадостни, родени да търсят истината и връзката между хората посредством думите. Непостоянни са и понякога злоупотребяват с умението си да контактуват, не знаят чия позиция да вземат. Ако съумеят да използват правилно интелигентността си заедно с безупречната си памет и да ги приложат в точната посока, ще разберат божествените закони и предназначението си чрез тях.

Рак: Дошъл е на земята с намерението да сплоти дома и семейството. Закрилник на майчинството и на сърдечните взаимоотношения между хората. Стреми се да наложи респект към миналото и уважение на родителите към децата. Единственият му недостатък е, че е прекалено емоционален. Трудността да се освободи от чувството за собственост, както и от ревността е много голяма. Трябва да се уравновеси и да победи проблемите от емоционален характер, за да преодолее собствената си карма.

Лъв: Неговата мисия е да ръководи с чест и достойнство, да напътства хората, да бъде пример за подражание. Но не би било странно, ако се препъне в собственото си достойнство, егоизъм и суета. Трябва да слезе от пиедестала. Ако не го направи, ще бъде понесен от личната си карма. Ако успее да узнае всичко това и да развие алтруизма си, ще достигне до космичната мъдрост.

Дева: Идва, за да служи като пример за праволинейност и работоспособност за човешкия род. Оценява най-чистата страна на чувствата и душата. Недостатъкът й е, че е прекалено взискателна и дребнава. Затова трябва да е по-голям реалист и да не изисква прекалено от себе си или от другите, като разбере, че е по-добре да се придържа към вярата, отколкото към изпипването на всичките детайли.

Везни: В живота се стремят да търсят справедливост в постъпките и взаимоотношенията между хората. Над всичко биха желали да приобщят хората към сътрудничество. Отдават се изцяло, без да искат нищо в замяна. Грешката на този знак е, че иска да угоди на всички и в същото време изисква от всеки, с когото контактува, подобно поведение. Кармата му ще бъде преодоляна, ако проумее човешките недостатъци и бъде великодушен към тях.

Скорпион: Неговата мисия в живота е много важна: да разбере истинските тайни и загадки, които са навсякъде около него, и да контролира големите страсти на хората. Но и той самият се оставя да бъде воден от инстинктите си, като по този начин се отклонява от целите си. Ако постигне по-голяма вътрешна организация и работи в емоционален аспект за по-скромен и практичен живот, ще съумее да надделее над самия себе си, ще се възроди в по-висша форма.

Стрелец: Той е пътешественик, способен да търси познанието и разбирането за това, което става по другите земи. Именно по такава причина е дошъл на земята. Но ако го атакуват, няма силна воля, за да продължи духовната си еволюция. Следователно трябва да се пази, за да не загуби способността си да служи. Не трябва да допуска да го повалят дребните неща от живота, които така го безпокоят и притесняват.

Козирог: Роден е, за да покаже на хората добродетелността и целомъдрието на добрите намерения, умението да се понасят тежките задачи с достойнство и чест. Но той може да забрави задълженията си, като ги сметне за прекалено лесни и да се отдалечи от тях. Трябва да разбере, че всичко има смисъл, че човешката душа се “храни” и от дребни неща.

Водолей: Мисията на този знак е да доведе на света космичната мъдрост, да се бори за свободата на духа. Той се противопоставя на всичко, което представлява централизирана власт, и се стреми да живее в свой собствен свят. За да уравновеси кармата си, трябва да бъде по-практичен и да осъзнае правата на всеки човек.

Риби: Родени, за да ръководят човечеството към еволюция на духа. Притежават огромен магичен и мистичен потенциал. Силно вярват в свръхсетивните умствени сили. Склонни са да не приемат нито разума, нито отговорностите. Затова ще преодолеят кармата си, като се научат да уравновесяват окултното с рационалното, като хармонизират събитията в живота си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *