ЗвездиНовинки

Звезди, които не общуват с децата си

Звучи невероятно, но има хора, които с години не са виждали децата си. И причините не са драматичен житейски обрат или липса на средства. А просто нежелание, поради несходство в начина на живот, религиозни или…

Том Круз (57 г.) и Сури (13 г.)
След развода си с Кейти Холмс Том Круз отделя с всяка година все по-малко внимание на дъщеря си. А неотдавна стана ясно, че вече въобще не иска да общува с нея. Според Круз, майката на Сури е пожелала развода точно защото не е искала да въвлича детето в дебрите на сциентологията. Най-вероятно актьорът не е виждал дъщеря си вече 5 години. Според близки до звездата, той смята, че в дъщеря му живее демон.

Мадона (60 г.) и Роко (19 г.)
Преди няколко години бившият съпруг на певицата спечели в съда родителските права. И досега певицата въобще не се е опитвала да се види със сина си. Всъщност техните отношения отдавна не са добри. Момчето избяга от майка си при баща си в Лондон и дори не искал да я чуе по телефона. За Мадона Роко казва, че не му харесва смахнатия й живот и работохолизма й. Приличният живот на баща му в кралството му допада много повече.

Никол Кидман (52) и Изабела (26 г.) и Конър (24 г.)
Приемните деца на Никол Кидман и бившия й съпруг Том Круз не са виждали майка си, заради своите религиозни пристрастия. Те приеха сциентологията, която Кидман винаги е отричала. Никол нарече последния си филм „писмо на любовта“, отправено към децата, които не е виждала от години. В момента Кидман е майка на две дъщери от сурогатна майка – на 9 и на 7 години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *